Drinkzakjes limonade voor uw feestje

Stichting STILA levert drinkzakjes met 500 ml limonade voor feesten en partijen. De opbrengst gaat naar een goed doel – My Tiny Home Flevoland.
Wij vinden dit zo’n goed plan dat wij graag bijdragen aan de verkoop van deze zakjes limonade.

De zakjes kosten 1,50 euro per stuk (heeft u een halve liter suikervrije limonade erbij) maar in grote getalen kunnen zij u wel een korting bieden.
Ook kunnen de zakjes zonder limonade besteld worden voor 1 euro per stuk. De zakjes zijn hersluitbaar en zeer makkelijk in het gebruik.

Steunt u Stichting STILA in dit initiatief en besteld u naast uw springkussen en/of mascotte ook een aantal drinkzakjes?

Kijk voor meer informatie over het initiatief op www.mytinyhomeflevoland.nl

Indien u geen springkussen of mascottes wilt huren maar wel interesse hebt in de drinkzakjes dan kunt u ook een email sturen via ons contactformulier