Minnie Mouse Mascotte

7sep - door Stichting STILA - 0 - Over

Minnie Mouse mascotte huren

25 euro per dag

Minnie Mouse mascotte. Ophaalpunt Almere Stad Stedenwijk Noord

Niet alleen kunt u bij ons de leukste mascottes en springkussens huren tegen spotgoedkope prijzen, u helpt er ook nog eens een goed doel mee.

De helft van de opbrengst van verhuur gaat namenlijk naar Stichting STILA voor het initiatief My Tiny Home Flevoland, waarmee de stichting dak-en thuislozen gaat huisvesten en begeleiden naar een betere toekomen.

Springkussen huren

Mascotte huren

Minnie Mouse is een antropomorfe muis die voorkomt in verscheidene Disney-producties, zowel stripverhalen als tekenfilms. Ze is de vaste vriendin van Mickey Mouse. Als tekenfilmpersonage maakte ze in 1928 tegelijk met Mickey haar debuut, al is ze wat minder bekend geworden.

In 2018 kreeg ze een ster op de Hollywood Walk of Fame.

Minnie Mouse werd in 1928 samen met Mickey bedacht door Walt Disney voor de tekenfilm Plane Crazy. Twee jaar later maakte ze ook haar debuut als stripfiguur, in Lost on a Desert Island.

Ze vergezelt Mickey vaak op zijn reizen. Dit levert geregeld gevaar op: zo is Minnie een aantal keer ontvoerd door onder meer Boris Boef en diens handlangers. Gelukkig wordt ze iedere keer bevrijd door Mickey, die daarbij veelal hulp krijgt van Goofy, Karel Paardepoot, Pluto en Commissaris O’Hara. In het dagelijks leven is Minnie goed bevriend met Klarabella Koe en Katrien Duck. Samen met haar vriend(inn)en beleeft ze geregeld avonturen in het tijdschrift Donald Duck.

Russi Taylor neemt sinds 1986 de stem van Minnie Mouse voor haar rekening. Zij is de weduwe van de in 2009 overleden Wayne Allwine, die van 1977 tot aan zijn dood Mickeys stem insprak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *